Info

Uutiskirje

Katsotut tuotteet

Vihreitä kuulia 260 g

6411401042218

Vihreitä kuulia 260 g

Tiedot

25 tuotetta varastossa

  • Posteihin, pakettiautomaatteihin ja Postin noutopisteisiin toimitettavat yli 100 € tilaukset toimituskuluitta!

  • Kotiinkuljetuksessa yli 250 € tilaukset toimituskuluitta!

3,95 €

Tiedot

Sisältö

Marmeladeja. Ainekset: sokeri, glukoosisiirappi, vesi, glukoosi- fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (E 440), happamuudensäätöaineet (E 337, E 330), aromit, väri (E 141).

Huomio

Gluteeniton (<20mg/kg), Ei sisällä maitoa, Ei sisällä soijaa, Ei sisällä pähkinää/mantelia, Ei sisällä soijaa, Ei sisällä eläinperäisiä aineksia, Ei sisällä liivatetta (sikaperäisiä aineksia)

Vihreitä kuulia -marmeladien valmistus aloitettiin Fazerilla 83 vuotta sitten vuonna 1929. Kyseessä on siis todellinen perinnemakeinen, joka maistuu kaiken ikäisille herkkusuille.

 

Puolikkaista marmeladipalloiksi

Marmeladin valmistustekniikka oli vielä 1950-luvulla varsin alkeellista. Tuotteet valettiin metallimuotteihin, joita pidettiin palojen irrottamisen helpottamiseksi lyhyen aikaa jääkaapissa. Irrottaminen muoteista tapahtui yksitellen haarukalla.

Nykyisin muotista irrottaminen on vuodesta 2000 lähtien tapahtunut automaattisesti. Kaksi levyä, joihin on valettu puolipallot, painetaan vastakkain, ja näin syntyneet pallot irrotetaan koneellisesti.

Vihreät kuulat ovat olennainen osa myös pääsiäistä. Näitä herkkuja laitetaan tarjolle kotiin ja viedään myös tuliaisiksi ja lahjaksi. Kokeilemisen arvoinen yhdistelmä on Vihreät kuulat ja valkohomejuusto.

Monta tapaa nauttia Vihreitä kuulia


On olemassa ainakin tusina erilaista tapaa nauttia Vihreistä kuulista. Lapset ilahtuvat huomatessaan, että kuulan saa jaettua helposti kahteen osaan. Isompaan makeannälkään maistuu kokonaiset kuulat ja hidas herkuttelija haukkaa pieniä palasia nautiskellen. Kaikki tavat ovat yhtä oikeita, mutta kerro meille miten sinä olet tottunut sen tekemään? Oletko kokeillut Vihreitä kuulia leivonnassa, tai kenties löytänyt hyviä makuyhdistelmiä?

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Vihreitä kuulia 260 g

Vihreitä kuulia 260 g

Vihreitä kuulia 260 g

Kirjoita arvostelu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Vihreitä kuulia 260 g